h

Algemene Ledenvergadering

18 februari 2015

Algemene Ledenvergadering

Op 26 februari vindt de algemene ledenvergadering plaats. We kiezen een nieuw bestuur, kijken vooruit naar 2015 en blikken terug op het afgelopen jaar. SP leden zijn van harte welkom.

De kandidaten voor het bestuur zullen zich op 26 februari zelf aan u voorstellen, maar we willen ze alvast even noemen:

Diana Kummeling (1959), nu bestuurslid en interim organisatie-secretaris, lid van de SP hulpdienst. Zij is tevens kandidaat voor het voorzitterschap.

Mathijs Gijsbers (1983), aspirant bestuurslid, was al organisatie-secretaris en afdelingsvoorzitter in Zeist. Mathijs is nu ook kandidaat organisatie-secretaris.

Evelien Wouters (1957), nu algemeen bestuurslid, doet het ledenbezoek. Zij is herverkiesbaar als algemeen bestuurslid.

Hans Kateman (1950), algemeen bestuurslid, beheerder van het partijhuis, distributie Tribune, lid van de SP hulpdienst en Tribunebezorger. Hans stelt zich weer verkiesbaar als algemeen bestuurslid.

Margriet Bekkema (1983), aspirant bestuurslid, lid van de kerngroep en Tribune-bezorger. Margriet is kandidaat algemeen bestuurslid.

Marcel Peperkamp (1970), penningmeester, Tribune-bezorger, lid van de kerngroep. Marcel heeft ook het foldernetwerk onder zijn hoede. Hij stelt zich weer kandidaat voor het penningmeesterschap.

Luuk van Geffen (1977), aspirant bestuurslid, raadslid en Tribune bezorger. Luuk is kandidaat algemeen bestuurslid.

Bent u SP-lid en wilt u kennismaken met deze kandidaten? Kom dan donderdag 26 februari naar ons partijhuis. We beginnen om 19.30 uur.

U bent hier