h

Politiek Café

SP Arnhem organiseert diverse politieke café waar iedereen is uitgenodigd om te discussiëren over de gemeente en de buurten.

17 juni 2015

Politiek Café ‘Basisinkomen of Maatwerk?’


In steeds meer steden starten experimenten met een vorm van basisinkomen. Hierbij zou iedere Nederlander maandelijks een geldbedrag van de overheid krijgen als basis om van te kunnen leven. Moet Arnhem hierin Wageningen en Nijmegen volgen? Wat zijn precies de voor- en nadelen? D66 en SP organiseren 24 juni een debat in Rozet om daar achter te komen.

Lees verder
19 maart 2012

SP Politiek Café over wonen

Op dinsdagavond 13 maart heeft de SP Arnhem een Politiek Café georganiseerd. In De Kroeg in de Arnhemse binnenstad discussieerden drie experts over de hindernissen op de Nederlandse woonmarkt. Want die zit al jaren op slot, en zonder flinke maatregelen blijft hij op slot zitten. Dat vonden alle drie sprekers. Ze hoopten dat de politiek in Brussel en Den Haag meer oog krijgt voor echte oplossingen.

Lees verder
8 februari 2012

Huren? Kopen? Dakloos?

SP Politiek Café: Huren? Kopen? Dakloos? Dinsdagavond 13 maart in café De Kroeg aan de Nieuwstraat 27 in Arnhem. Inloop vanaf 19.30 uur, begin van het debat: 20.00 uur. Toegang gratis (consumpties voor eigen rekening).

Lees verder

U bent hier