h

Wij zijn de Arnhemse SP

Welkom op de site van de afdeling Arnhem van de SP. Welkom bij een grote club actieve mensen. Wij proberen Arnhem een meer sociale en rechtvaardige stad te maken.

Maar de grootste groep harde werkers van de SP zijn de honderden ‘gewone’ leden. Zij voeren samen met de Arnhemse burgers actie tegen onrecht en verspilling. Zij demonstreren tegen de afbraak van de zorg, te volle bussen en tegen achterstallig onderhoud van hun woning. Zij verzamelen handtekeningen, gaan de wijken in, en helpen mensen met hun problemen.

Sommige zeer actieve leden hebben niet eens het gevoel dat ze zich met ‘politiek’ bezig houden. Ze helpen andere mensen, en steken de handen uit de mouwen voor een betere samenleving.  Dat maakt de SP anders dan andere partijen. Veel politieke  partijen zijn vooral bezig om zoveel mogelijk leden in goed betaalde baantjes te laten kiezen. Wij niet.

Wij proberen van de SP de grootste partij van Arnhem te maken. Zodat we Arnhem nog socialer en rechtvaardiger kunnen maken. Daar hebben we mensen voor nodig die de afdeling versterken. We hebben werkers nodig, mee-doeners en meedenkers die er samen de  schouders onder zetten. Blijf dus niet kniezen over een maatschappij die niet deugt, maar kom erbij en doe mee!

U bent hier