h

NU-krant uitgedeeld

11 februari 2008

NU-krant uitgedeeld

Vrijwilligers van de SP Arnhem hebben donderdag 7 februari bij het station van Arnhem Centraal de eerste exemplaren uitgedeeld van de NU-krant.

Dit is een landelijke gratis huis-aan-huis krant met een oplage van 1.750.000 exemplaren die vier keer per jaar wordt verspreid in heel Nederland. De SP is de eerste politieke partij die het publiek via een eigen krant op de hoogte gaat houden van haar bezigheden en sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen. Reizigers ontvingen de krant donderdag als eerste, zo ook in Arnhem.

“We gaan vier keer per jaar de bevolking via onze krant informeren over waar we mee bezig zijn en wat we willen bereiken,” aldus partijleider Jan Marijnissen. In de eerste editie van de zestien pagina’s tellende full colour krant staan onder meer artikelen over de toekomst van Afghanistan, het uitkleden van de thuiszorg, oplossingen voor de files en de miljardenverspilling rond ICT-projecten van de overheid.

U bent hier