h

Actief met de kraam

10 maart 2008

Actief met de kraam

SP-Kraam in de stad
border:1px; margin-left:8px; margin-top:6px;" />

Afgelopen zaterdag stond de SP met een kraam op het Land van de Markt in het centrum van Arnhem. Bij de kraam werd de SP-krant over Rijnboog gelanceerd. Ook de andere zaterdagen in maart is de SP met een kraam aanwezig.
Heb je een vraag? Wil je wat weten? Of wil je nu eindelijk wel eens weten welke gezichten er schuil gaan achter de SP? Leuk als je langskomt!

Bij de kraam vind je ook de NU-krant. Dit is de landelijke krant die de SP vanaf nu iedere drie maanden gaat verspreiden door Nederland. Bovendien kun je bij de kraam je handtekening zetten tegen de marktwerking in de thuiszorg.

De SP-krant over de Rijnboogplannen van de gemeente wordt deze maand in een oplage van 25.000 exemplaren verspreid in een groot gedeelte van Arnhem. De krant is ook online te lezen. Je vindt de artikelen hier.

U bent hier