h

Politiek cafe over popcultuur

22 april 2008

Politiek cafe over popcultuur

Kultuurhuis Boss... U2, Bruce Springsteen, Coldplay. Dankzij het Gelredome zijn er genoeg grote namen die in Arnhem optreden. Maar om nou te zeggen dat Arnhem een bloeiende popcultuur heeft? Neuh...

De Goudvishal is gesloten en Willemeen is meer jongerencentrum dan popcentrum. Over de popcultuur in Arnhem organiseert de SP op dinsdag 13 mei vanaf 20.00 uur in Kultuurhuis Bosch een Politiek Cafe. Gastspreker is Arda Gerkens, Tweede Kamerlid voor de SP.

Verschillende mensen die betrokken zijn bij de diverse poppodia in Arnhem zullen vertellen over de problemen waar zij tegenaan lopen en de manieren waarop pop in Arnhem in hun ogen beter geregeld zou kunnen worden. Ook enkele raadsleden zullen aanwezig zijn. De Arnhemse band Herman verzorgt aan het eind van de avond een spetterend optreden.


Zaal open: 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. Entree gratis. Kultuurhuis Bosch vind je aan de Apeldoornsestraat 4 in Arnhem.

U bent hier