h

De buurt in!

26 mei 2008

De buurt in!

Raadslid Anne Baten en bestuurslid Rene Baars met de ZO-krant.

Woensdag 21 mei is de SP Sint Marten ingetrokken om de nieuwste editie van de ZO-krant uit te delen. Dit is de landelijke SP-krant die vier keer per jaar in een oplage van ruim anderhalf miljoen exemplaren verspreid wordt.

De SP in Arnhem heeft de gelegenheid aangegrepen om meteen een korte buurtenquete uit te voeren. Via de enquete wil de SP meer inzicht krijgen in de wensen en behoeften op het gebied van wonen en veiligheid van bewoners in de wijk.

De gemeente Arnhem heeft aandacht voor wijkverbetering in de zogeheten Vogelaarwijken (Klarendal, Malburgen, Het Broek en Presikhaaf). Dit gaat ten koste van andere wijken. De verkrotting van 51 gemeentepanden in Sint Marten is daar een treffend voorbeeld van. De SP wil nu weten wat de (andere) knelpunten zijn in deze wijk.

Het is niet de enige keer dat de SP de buurt in trok. Ook maandag 26 mei is de SP op pad geweest in de wijk.Vrijdag 30 mei krijgen de Arnhemse SP'ers versterking van Tweede Kamerlid Jan de Wit. Vanaf 19.00 uur trekt hij samen met de Arnhemmers rond in Sint Marten.

Op de foto zie je SP-raadslid Anne Baten en bestuurslid Rene Baars. De foto is gemaakt door Rob Voss.

U bent hier