h

Ze zijn nuts!

27 januari 2009

Ze zijn nuts!

Ze zijn nuts!
Zaterdag 31 januari om 13.30 uur wordt bij het hoofdkantoor van Nuon aan de Utrechtseweg in Arnhem de aftrap gegeven voor de landelijke campagne tegen de verkoop van energiebedrijven. Onder deze energiebedrijven is ons Gelderse NUON. De Gelderse Staten willen NUON wellicht van de hand doen om zo even snel wat geld te cashen zonder te kijken naar de belangen van de consument.

De SP voert hier landelijk onder het motto 'Ze zijn nuts' actief campagne tegen. Agnes Kant geeft zaterdag in Arnhem de aftrap! Vanuit de afdeling Arnhem willen we natuurlijk met zoveel mogelijk aanwezig zijn bij deze actie. Dus zorg dat je erbij bent en geef het door, geef het door, geef het door!

WIEWATWAAR?
Zaterdag 31 januari, 13.30 uur
Hoofdkantoor NUON
Utrechtseweg, Arnhem

U bent hier