h

Jan heeft weer een nieuwe stunt

6 maart 2009

Jan heeft weer een nieuwe stunt

Jan heeft weer een nieuwe stuntMenselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit zijn de morele uitgangspunten waarop het alternatief voor het falende neoliberalisme gebouwd wordt. De SP wil een nieuwe koers, Jan heeft een nieuwe stunt. Wil je hem zien?


SP-fractievoorzitter in de Tweede Kamer Agnes Kant vindt het tijd voor een nieuwe koers voor Nederland. Op de speciaal hiervoor gelanceerde website geeft ze duidelijk aan wat er volgens de SP moet gebeuren in dit land om die nieuwe koers te realiseren. Deze site wordt ondersteund door een 'viral movie' waarin mensen worden opgeroepen om mee te doen om de nieuwe koers mogelijk te maken.

In het grappige internetfilmpje speelt partijvoorzitter en Kamerlid Jan Marijnissen een belangrijke bijrol. Bekijk hier het filmpje en stuur het ook door naar familie en vrienden.

Het moet menselijker en socialer!
Sympathiseer je met de SP? Lid worden is nog veel beter en kan al voor vijf euro per kwartaal. Mee denken, mee doen, mee winnen. Je ontvangt het boek 'Hoe dan Jan' en het SP-nieuwsblad de Tribune. Steun de SP en sluit je nu aan!.

U bent hier