h

Impressie busreis naar de Tweede Kamer

15 februari 2010

Impressie busreis naar de Tweede Kamer

Verzamelen in SPand
Op 5 februari kwam de SP-bus om half 11 voorrijden op de Dovenetellaan 55: de leden van de afdeling waren uitgenodigd voor een bezoek aan de Tweede Kamer. Inclusief rondleiding, lunch en een gesprek met een Tweede Kamerlid.
In ons geval was dat Manja Smits, zij heeft onderwijs in haar portefeuille, met de nadruk op basisscholen. Er waren veel vragen over verschillende vormen van onderwijs, over opvoeden en begeleiden, over de menselijke maat op scholen. Gelukkig zeggen steeds meer politici dat de onderwijsfabrieken vooral schade hebben gebracht. Wij hebben dat altijd al gezegd en hopen dat er nu ook echt verandering in komt!
De SP bus rijdt voor
Op deze dag zijn vooral actieve leden binnen de afdeling meegegaan: Tribunebezorgers, folderaars, mensen uit het bestuur en kandidaatsraadsleden. Het was een interessante, gezellige en leerzame dag.
Op het binnenhof
Laat het even weten als je het leuk vindt om mee te gaan op bezoek naar de Tweede Kamer, liefst per mail. Als we weer voldoende mensen hebben (minmaal 41 om met de bus te kunnen gaan) regelen we weer een dagje Den Haag voor de afdeling.

U bent hier