h

Geslaagde ledenbijeenkomst Provinciale Statenverkiezingen

31 oktober 2010

Geslaagde ledenbijeenkomst Provinciale Statenverkiezingen

Dinsdag 26 oktober 2010 vond er een ledenbijeenkomst plaats in het partijhuis aan de Dovenetellaan. De bijeenkomst stond in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen. De afdeling had Eerste Kamerlid Eric Smaling uitgenodigd, maar hij moest helaas verstek laten gaan. Gelukkig vonden we Provinciale Statenlid Alex Mink bereid om samen met onze wethouder Margriet Bleijenberg (ook Provinciale Statenlid) het verkiezingsprogramma toe te lichten.

Alex is commissielid van Mobiliteit en Economische Zaken, Ruimtelijke Ordening, Wonen en Milieu en is namens de SP-fractie woordvoerder van Verkeer, wegen, openbaar vervoer, binnenvaart, luchtvaart, ruimtelijke ordening, Regiotaxi, netwerkbeheerder Alliander en Vitens. Margriet is commissielid Jeugd, Gezin, Zorg, Welzijn en Cultuur, Monitoring Jeugdzorg en is namens de SP-fractie woordvoerder van Zorg, Welzijn en Jeugdzorg.

De techniek werkte niet helemaal mee, de beamer en computer bleven uit, maar dat mocht de pret niet drukken. Alex en Margriet gaven een boeiende presentatie van de hoofdstukken van het verkiezingsprogramma en er volgde een levendige discussie onder de aanwezigen. De leden hebben een aantal aanbevelingen gedaan die worden meegenomen voor de regioconferentie op 13 november aanstaande. Er hebben zich 16 leden opgegeven om naar de regioconferentie te gaan. Al met al een gezellige en leerzame avond en na de discussie werd voor een hapje en een drankje gezorgd.

U bent hier