h

Arnhemse SP in actie tegen Leers

21 april 2012

Arnhemse SP in actie tegen Leers

De SP stond zaterdag met het SP Openluchtkantoor op het Land van de Markt, in de binnenstad van Arnhem. In de kraam konden belangstellenden onder andere een hart signeren, als protest tegen het harteloze asielbeleid van CDA-minister Leers.

De afdeling Arnhem van de SP wilde de slinger met harten opsturen naar de minister, die Mauro en vele andere kwetsbare mensen als een baksteen liet vallen. Talloze Arnhemmers waren bereid om hun handtekening te zetten. Zij wilden in ieder geval iets tegen de onmenselijkheid doen.

En toen kwam een voorbijganger opgewonden melden dat het overleg in het Catshuis was mislukt!

SP Openluchtkantoor

Laat het duidelijk zijn: ook de Arnhemse SP is opgelucht, dat er voorlopig niet verder wordt geknutseld aan een toenemend onrechtvaardig Nederland. Het kabinet Rutte I heeft stelselmatig de zwaarste lasten op de zwakste schouders geladen. De ouderen, de gehandicapten, de mensen met een arbeidsbeperking, maar ook een hele grote groep gewone, hardwerkende Nederlanders leken de dupe te worden van de kille rekenmeesters in het Catshuis.

Niemand weet op dit moment precies, wat er in politiek Nederland gaat gebeuren. Maar als de tekenen ons niet bedriegen, dan is er mogelijk een belangrijk keerpunt bereikt. Het kan anders, zoals de SP altijd heeft gezegd. Met de hulp van de kiezers kan de SP aan een nieuwe, betere toekomst werken. Daar gaan we voor!

En die harten voor de harteloze minister Leers? De hartenslinger is een document van de wil van vele Arnhemmers om een nieuw begin te maken. Laten we meneer Leers dit indrukwekkende document vooral toesturen. Als herinnering aan al die mensen die het niet met hem eens waren.

U bent hier