h

Duimen omhoog voor de SP

14 augustus 2012

Duimen omhoog voor de SP

De Arnhemse SP-campagne begint op volle toeren te draaien. Twee weken geleden werden de Arnhemmers getrakteerd op heerlijke socialistische tomatensoep. Afgelopen zaterdag 11 augustus werd een persoonlijke brief van Emile Roemer uitgedeeld op het Land van de Markt, in hartje Arnhem.

Ook zaterdag was de les: niet iedereen houdt van de SP. Maar als mensen te kennen geven dat ze voor de partij van Emile gaan, dan is het vaak op een hartverwarmende manier. Duimen gaan omhoog, en de SP-vrijwilligers worden hartgrondig succes gewenst. Daar doe je het voor, als vrijwilliger! Alvast hartelijk dank, Arnhemse SP-stemmers!

De komende weken gaat er nog een tandje bij. Zondag 19 augustus is de grote aftrap van de landelijke SP-campagne in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Een mooie gelegenheid om iedereen te laten zien dat we een zelfbewuste en relaxte partij zijn. En misschien een gelegenheid om inspiratie op te doen bij de krasse tegenstelling tussen de plaggenhut en de rijke herenboerderij in het museum?

Intussen wordt er druk gefolderd, en gaan de Arnhemse SP’ers de straat op om mensen warm te maken voor Emile en zijn club jonge en enthousiaste politieke talenten. Het moet socialer, en het kan socialer. Daar geloven SP’ers heilig in. En daar gelooft de rest van Nederland langzamerhand ook in, gezien de optimistische peilingen. Hup, op naar 12 september!

Reactie toevoegen

U bent hier