h

Campagne in laatste week

2 september 2012

Campagne in laatste week

Nog ruim een week te gaan tot de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september. De afdeling Arnhem van de SP heeft het er maar druk mee! De komende tijd krijgen duizenden Arnhemse huishoudens een persoonlijke brief van Emile Roemer in de bus. En ook op straten en pleinen staan Arnhemse SP’ers de kiezers te woord.

Er staat veel op het spel. Veel Nederlanders vinden dat Mark Rutte niet nog een keer minister-president van Nederland moet worden. Daar hebben ze gelijk in. Toch is er maar één manier om Rutte uit het Haagse torentje weg te houden: ervoor zorgen dat de SP de grootste partij in het parlement wordt. Als de VVD de grootste wordt, dan is Rutte weer aan zet. En die gaat ons land echt niet socialer maken. Waarom zou hij?
Dus: Stop Rutte! Dat kan maar op één manier: stem woensdag 12 september op de SP. Alleen als de SP de grootste wordt, dan wordt het echt socialer in Nederland. Niet omdat de partij van Emile Roemer daar een vlot mediababbeltje over heeft, maar omdat alleen de SP er écht voor gaat. Beloofd is beloofd.

Reactie toevoegen

U bent hier