h

Team SP loopt Bridge to Bridge

10 september 2012

Team SP loopt Bridge to Bridge

Zondag 9 september werd in Arnhem de 27ste aflevering van de Bridge to Bridge Loop gehouden. En de SP was erbij! SP-wethouders Gerrie Elfrink en Luuk van Geffen, en fractievoorzitter Cris Lenting maakten indruk op de drie Engelse mijlen (ongeveer 5 kilometer). Bestuursleden Paul Kusters en Martin Pieterse liepen de 6 Engelse mijlen. In een shirtje met een vette rode SP-tomaat erop. Team SP!

De weersomstandigheden waren zondag niet voor iedereen perfect. Het was drukkend heet, en al snel waren de hoofden van alle hardlopers fel tomatenrood. Gelukkig had de organisatie van Arnhems grootste hardloopevenement volop voor water en natte sponzen gezorgd.

De bestuursleden liepen er herkenbaar bij, in hun SP-shirts. Ze kregen regelmatig grappig en bemoedigend commentaar van andere lopers en van het publiek. Zo kondigde iemand olijk aan dat hij ze ‘rechts ging inhalen’. Maar ze kregen ook de beste wensen voor de aanstaande verkiezingen. ‘Succes op woensdag!’

Zulke positieve reacties vragen natuurlijk om een vervolg in september 2013. Dan moeten er toch meer tomatenshirtjes aan de start van de Bridge to Bridge Loop verschijnen. Kom op, SP’ers! Als je nu begint met trainen dan ben je over een jaar superfit en kun je ook meedoen met het Team SP.

Reactie toevoegen

U bent hier