h

De SP komt naar Presikhaaf

30 oktober 2012

De SP komt naar Presikhaaf

We kregen van de gemeente voorlopig geen vergunning om onze vertrouwde SP-kraam op te zetten. Desondanks komt de SP op zaterdag 10 november naar Winkelcentrum Presikhaaf.  Tussen 10.00 en ongeveer 13.30 uur zijn we in het winkelcentrum aanwezig om te praten met de mensen uit de wijk.

De SP gaat graag de wijken in om te luisteren naar wat er leeft. We hebben niet altijd een pasklaar antwoord op alle vragen van bewoners. Maar wie als politieke partij iets wil bereiken, moet weten wat er speelt. Dat geldt zeker voor Presikhaaf.
Wat in de jaren zestig van de vorige eeuw de hipste wijk van Arnhem was, vertoont inmiddels aardig wat slijtplekken. Er worden tegenwoordig andere eisen gesteld aan een woonwijk dan een halve eeuw geleden. Wat die nieuwe eisen precies zijn, wordt bovendien niet altijd duidelijk.
Is Presikhaaf op de goede weg? Zijn de veranderingen van de laatste tien jaar voldoende geweest? Wat is er nodig voor de rest van de 21ste eeuw? Zaterdag 10 november komt de SP luisteren in Presikhaaf. Mogelijk staan we op verschillende plekken in en bij het winkelcentrum. Let op de tomaat!

Reactie toevoegen

U bent hier