h

ROOD Arnhem voor behoud studiefinanciering

12 december 2012

ROOD Arnhem voor behoud studiefinanciering

Arnhem, 12 december 2012 • In het hele land wordt door ROOD-groepen samen met scholieren gestreden voor het behoud van hun studiefinanciering. Scholieren gaan met hun toekomstige studieschuld op de foto. De nieuwe ROOD-groep in Arnhem kon natuurlijk niet achterblijven en kwam in actie.

ROOD Arnhem werd ontgroend door middel van haar eerste actie! Veel enthousiaste leerlingen wilden op de foto en waren goed op de hoogte van de plannen van het kabinet over het sociaal leenstelsel. Ondanks de kou en regen waren scholieren bereid om even tijd te maken en hun mening te geven over het sociaal leenstelsel.

Vooral de oneerlijkheid dat een deel van hun medescholieren wellicht niet kan gaan studeren door de plannen van Rutte en Samson ergert ze. Ze merken op dat het wel of niet gaan studeren weer afhankelijk wordt van de portemonnee van hun ouders. Veel scholieren worden hier terecht boos om en dat geeft dan ook een hoop boze gezichten op alle foto’s die we maakten.  

Natuurlijk is hiermee de toon gezet en zal ROOD Arnhem zeker verder gaan in de strijd voor het behoud van de studiefinanciering. ROOD Arnhem gaat de komende tijd meerdere scholen af om scholieren bewust te maken van de plannen van het kabinet Rutte 2.

Reactie toevoegen

U bent hier