h

ROOD Arnhem voor verbetering Korenmarkt

30 mei 2013

ROOD Arnhem voor verbetering Korenmarkt

Rood Arnhem gaat samen met verschillende andere politieke jongerenorganisaties en de verenigde studenten arnhem met ondernemers en gemeente in gesprek over het verbeteren van de korenmarkt. Ook zal de bezoekers van de Korenmarkt worden gevraagd wat zij zien als oplossingen voor de problemen.

De laatste jaren is de Korenmarkt voornamelijk negatief in het nieuws geweest. Het is dan ook niet verwonderlijk dat jongeren in Arnhem aangeven bepaalde zaken graag anders te willen zien. Vroeger was de korenmarkt alom bekend in Nederland. Er kwamen zelfs bezoekers uit de grote steden naar het bruisende nachtleven van Arnhem.

Helaas is van deze glorieuze tijd niet meer veel te zien. Er zijn verschillende pogingen gedaan om de Korenmarkt nieuw leven in te blazen met tot nog toe weinig succes. Daarom gaat ROOD, samen met andere politieke jongerenorganisaties en de verenigde studenten Arnhem, allereerst in gesprek met de ondernemers op en rond de Korenmarkt. Daarnaast zal ook aan de bezoekers gevraagd worden wat zij zien als oplossing voor de problemen. In samenwerking met de gemeente zal er een plan gevormd moeten worden om de Korenmarkt weer zijn plaats terug te geven die het verdient.

Wil jij ook meehelpen met het verbeteren van jouw Korenmarkt, vul dan hier de enquête in.

of mail naar roodarnhem@sp.nl voor meer informatie. Daarnaast kun je ook je mening geven via de facebookpagina van comité-korenmarkt.

Bekijk ook hier de foto's die zijn gemaakt tijdens een wandeling over en rond de Korenmarkt.

Zie ook:

U bent hier