h

Politieke basisvorming vanavond afgelast!

26 september 2013

Politieke basisvorming vanavond afgelast!

Wegens ziekte van de cursusleider is de politieke basisvorming van vanavond afgelast. Het derde deel van de reeks wordt nu gegeven op 29 november. zet dat aub in de agenda en geef het door!

Ook dit najaar geeft het scholingsteam van de SP weer de cursus Politieke Basisvorming, in drie delen. De laatste cursusavond wordt 29 november. De cursus staat onder leiding van Marloes Piepers.

De cursus is bestemd voor nieuwe leden, voor leden die deze cursus bij eerdere gelegenheden gemist hebben en natuurlijk voor leden die hun kennis willen opfrissen.

In deze cursus leer je van alles over Heel de Mens (ons partijprogramma), de geschiedenis van de SP, onze organisatiestructuur, over actievoeren en de keuzes die SP-ers maken.

Let op: de cursus bestaat uit drie delen. We raden je aan alle drie delen te volgen. Vooral omdat de inhoud van de delen op elkaar afgestemd is, maar zeker ook omdat het een prettige manier is om andere SP-leden te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

De cursus wordt met veel enthousiasme gegeven door Marloes Piepers van het scholingsteam. Marloes is ook onze regiovertegenwoordigster.

We zien je graag langskomen en meedoen!

Je kunt je aanmelden via: arnhem@sp.nl

Wanneer:

donderdag 21 november

Hoe laat: 19.30 -22.00 uur

Waar: SP Partijhuis, dovenetellaan 55, Arnhem

U bent hier