h

Herinnering Algemene Ledenbijeenkomst

8 oktober 2013

Herinnering Algemene Ledenbijeenkomst

vanavond, 31 oktober, vindt een Algemene Ledenbijeenkomst plaats. De kandidatencommissie presenteert haar bevindingen. De kandidaten stellen zich voor. De leden maken hun keuze uit de voorgestelde kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zij stellen de kandidatenlijst vast. Een belangrijke en feestelijke avond dus.

De kandidatencommissie is bijna klaar met haar werk. Alle sollicitatiegesprekken zijn gevoerd. Er is een evenwichtig voorstel voor de kandidatenlijst. Deze lijst ligt op de ledenavond ter discussie voor aan de leden. Zij kiezen uiteindelijk de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014.

Op de ledenbijeenkomst presenteren de kandidaten zich kort en licht de commissie haar keuzes toe. Uiteindelijk zal er schriftelijk gestemd worden over de voorgedragen lijst. De gekozen kandidaten zullen vanaf dat moment goed begeleid en geschoold worden. Het doel is om een hecht team te vormen dat op 20 maart 2014 klaar staat om aan de slag te gaan en geen koud watervrees meer heeft. Dat daadkrachtig in de raad kan optreden.

De avond is ook belangrijk, omdat we een nieuw afdelingsbestuur mogen kiezen. De zittingstermijn voor het huidige bestuur loopt ten einde. De voorzitter en de organisatiesecretaris worden formeel in functie gekozen.

Een drukke avond dus. En als we nog tijd over hebben dan is onze zeepkist beschikbaar voor SP-leden die aandacht willen vragen voor een dringend Arnhems onderwerp. Mocht je dit willen, meld je dan vooraf even aan (arnhem@ sp.nl) Een uitgelezen moment!

Alle SP-leden van de afdeling Arnhem zijn dus van harte uitgenodigd. Iedere stem geldt! Komt allen!

Wat: Algemene Ledenbijeenkomst / kiezen kandidaten, vaststellen kandidatenlijst

Wanneer: 31 oktober 2013, 19.30 uur

Waar: SP Partijhuis, Dovenetellaan 55, Arnhem

Reacties

Hopelijk hebben zich veel kandidaten aangemeld met een goede algemene ontwikkeling, die degelijk en betrouwbaar zijn. Hopelijk kan de SP het kaf van het koren scheiden; aan egotrippertjes heeft de SP niets! Aan opgeblazen kikkers die zichzelf alleen maar belangrijk vinden, ook niet. Dus neem a.u.b. alleen serieuze kandidaten aan.

Beste heer/mevrouw,

Mag je ook als (nog) niet SP-lid aanwezig zijn? Het lijkt mij leuk en goed lid te worden van de SP en ROOD, maar allereerst zou ik graag eens de sfeer willen proeven, mensen leren kennen, enzovoort. Alvast bedankt voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,
Tim Turk

Over het algemeen zijn deze bijeenkomsten gesloten, maar we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Zou u een e-mail kunnen sturen naar het e-mailadres van de afdeling arnhem@sp.nl, graag met contactgegevens.

Reactie toevoegen

U bent hier