h

vacature bestuur

8 oktober 2013

vacature bestuur

De bestuurstermijn van het huidige afdelingsbestuur loopt ten einde. Er zijn twee vacatures en algemene bestuursleden kunnen we altijd goed gebruiken.

Eens in de twee jaar kiezen de leden van de afdeling een nieuw bestuur. Dat is een goed moment om terug te kijken op de afgelopen periode. Zeker zo belangrijk is het vertrouwen dat de leden dan geven aan een nieuw bestuur.

De leden kiezen de voorzitter en de organisatie secretaris officieel in functie. Beide functies zijn vacant. Als er leden zijn die zich kandidaat willen stellen, dan roepen wij ze bij deze van harte op zich te melden via arnhem@sp.nl (of bel: 06-41159116).

Alle huidige bestuursleden stellen zich weer beschikbaar. Maar we willen ons bestuur natuurlijk ook graag verder versterken. In een grote afdeling als Arnhem is veel te doen en een extra paar handen kunnen we dan ook goed gebruiken. Mocht je tijd hebben, aarzel dan niet en maak je kenbaar.

We praten graag met je om je een goed beeld van het functioneren van ons bestuur en de werkzaamheden te schetsen. Zo kun je een weloverwogen keuze maken. En ja, ook wij willen natuurlijk weten wat voor 'vlees we in de kuip' hebben en of je in het team past.

Heb je altijd al een extra steentje willen bijdragen aan de SP Arnhem? Dan is dit misschien je kans. Meld je aan via: arnhem@sp.nl (of bel: 06-41159116)

Reactie toevoegen

U bent hier