h

ROOD voor studenten

17 februari 2014

ROOD voor studenten

De SP is dé partij voor studenten. Zo is de SP voor het behoud van de studiefinanciering en de studenten ov-chipkaart zodat iedereen in Nederland daadwerkelijk gelijke kansen heeft om een succesvol bestaan op te bouwen.

ROOD is er vooral voor en door jongeren. Wij zetten allerlei acties op touw voor een leukere en socialere omgeving. Zo is er elk jaar een huisjesmelkersactie, gaan wij het uitgaansleven leuker maken en je mag natuurlijk ook vooral zelf met goede ideeën komen!

ROOD Arnhem bestaat nu ruim een jaar. Het is een gezellige groep mensen die zich inzetten voor een leuker en socialer Arnhem. Om de week is er een vergadering en een actie waarbij ROOD Arnhem de straat op gaat. Daarnaast is er eens in de zoveel tijd een gezellige borrel! 

ROOD Arnhem kan natuurlijk altijd enthousiaste nieuwe leden gebruiken!
Ben jij geïnteresseerd of ken jij iemand die erover nadenkt om politiek actief te worden? Stuur gerust een mailtje naar: roodarnhem@sp.nl

Zie ook:

U bent hier