h

Open Dag van de Voedselbank: 17 mei

13 mei 2014

Open Dag van de Voedselbank: 17 mei

De Arnhemse SP blijft het een schande vinden, dat arme mensen in Nederland ergens voor voedsel moeten aankloppen om niet te verhongeren. Maar het werk van de Voedselbank steunt de SP van harte. Zonder de vrijwilligers van de lokale Voedselbank ziet het leven van duizenden Arnhemmers er een paar graadjes hopelozer uit.

Daarom melden we graag dat de Arnhemse Voedselbank op aanstaande zaterdag 17 mei een Open Dag houdt. Tussen 11.00 en 15.00 uur kan iedereen een kijkje komen nemen in het distributiecentrum aan de Bruningweg 7 in Arnhem. Wie dat wil kan zich laten voorlichten over het werk van de Voedselbank. Er zijn voorlichtingskramen en rondleidingen, er kunnen hapjes worden gegeten, en er is een uitgebreid programma, waaronder een optreden van de Arnhemse volkszanger Emiel Hartkamp.
Meer informatie is te vinden op de site van de Arnhemse Voedselbank:

http://www.voedselbankarnhem.nl/programma-open-dag-17-mei/

U bent hier