h

Armoede heeft een gezicht

13 oktober 2014

Armoede heeft een gezicht

Op de dag van het verzet tegen de armoede, 17 oktober, organiseert SP Arnhem een avond met verschillende organisaties om te laten zien dat er niet alleen bij grote nood op allerlei deuren aangeklopt kan worden. Wie in armoede verkeert kan ook vaak zelf nog heel veel doen.

Aan de avond werken onder meer The Missing Link, Voedselbank Arnhem, stichting EcoVrede en Kledingbank Arnhem mee. Het Binnenstadskoor heeft voor deze gelegenheid een aangepast pauzeprogramma samengesteld en zal dit uitvoeren.

Eerder dit jaar sloot de gemeente Arnhem een Armoedepact. Daarin wil de gemeente allerlei organisaties, initiatieven en kerkelijke instellingen samenbrengen die kunnen helpen als iemand (financieel) niet meer rond kan komen, die kunnen helpen om de armoede te bestrijden. Op 17 oktober laten enkele van deze organisaties zien wat zij doen en waarom.

Armoede heeft een gezicht, daarom nodigen we ook iedereen van harte uit die denkt armoede een gezicht te kunnen geven.

Wat: symposium over Armoede

Wanneer: 17 oktober

Waar: de Lommerd, spijkerstraat 185a, Arnhem

Hoe laat: inloop 19.15 uur start 19.30 uur

Entree: gratis

U bent hier