h

Red de zorg, kom mee naar Den Haag

16 oktober 2014

Red de zorg, kom mee naar Den Haag

Stop de afbraak van de zorg. De zorgwet WLZ (Wet Langdurige Zorg) is nu door de Tweede Kamer, maar moet nog door de Eerste Kamer. Op 8 november wordt de mogelijkheid voor het starten van een referendum besproken. Het is hoog tijd om van ons te laten horen.

Met een andere belangrijke zorgwet (WMO) is dat vorige keer maar met één stem verschil gelukt. Wij moeten dus 8 november aan de Eerste Kamerleden duidelijk maken dat de voorgenomen, grote bezuinigingen op de zorg echt niet kunnen.

Als de Eerste Kamer wél instemt met de wet, is de strijd nog niet verloren, want dan organiseert de FNV een referendum waarbij álle Nederlanders zich uiteindelijk kunnen uitspreken over wat ze van deze ingrijpende veranderingen in de zorg vinden.

Op 8 november geven we dus een laatste waarschuwing af aan de Eerste Kamerleden en lanceren we onze referendumcampagne voor het geval de grote bezuinigingen tóch door gaan. Kom dus ook op 8 november!

Waar: Den Haag

Wanneer: Zaterdag 8 november, 13.00 16.00 uur

De FNV zet gratis bussen in en voor eten wordt gezorgd. Een demonstratie langs de Tweede en Eerste Kamer is onderdeel van het programma.

De opstapplaats voor Arnhem is:

Verpleeghuis Vreedehof, velperweg, vertrek 10.30 uur

Wil je je aanmelden:

http://www.fnvvoorzorg.nl/forms/aanmeldformulier-8-november/

U bent hier