h

Emile Roemer op werkbezoek in Arnhem

28 februari 2015

Emile Roemer op werkbezoek in Arnhem

Foto: Thorsten Kemper / SP Arnhem

De campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen is zaterdag 28 februari officieel van start gegaan. Fractievoorzitter van de Tweede Kamer, Emile Roemer, kwam daarom op werkbezoek naar Gelderland en deed ook Arnhem aan. 

Een filmverslag van dit bezoek kunt u bekijken via deze link: http://youtu.be/JiJl2Oz22g4

 

Door: Anette Beumer

Foto: Thorsten Kemper / SP Arnhem

SP Gelderland liet aan Emile Roemer vooral projecten zien in het kader van Gelderland bouwt! Projecten als Akkerwindestraat 71 in Malburgen, waar onder meer beweegcentrum Form Upgrade zit gevestigd. Daarnaast werd het project Gelderse Rooslaan bezocht.

Foto: Thorsten Kemper / SP Arnhem

Bij het project Gelderse Rooslaan werd een modelwoning kritisch bekeken door Emile Roemer, lijsttrekker Eric van Kaathoven, wethouder Gerrie Elfrink en bewoner Nico Lippe. Zij werden rondgeleid door Henk van Ramshorst van Volkshuisvesting. 

Foto: Thorsten Kemper

Foto's: Thorsten Kemper

U bent hier