h

Nationaal ZorgFonds op Pasar Bronbeek

9 augustus 2016

Nationaal ZorgFonds op Pasar Bronbeek

In Nederland moet je kunnen rekenen op de zorg die je nodig hebt. Zo simpel is het. Daar kun je zaterdag a.s. een actieve bijdrage aan leveren. Het Arnhemse team van het Nationale ZorgFonds staat op de Pasar Bronbeek. We zoeken enthousiaste mensen die op onze kraam willen staan. SP-ers, hun vrienden, buren en kennissen iedereen is welkom. Heb je een dagdeel beschikbaar of wil je de hele dag meedoen?

We staan zaterdag van 11.00u tot ca 18.20 uur met een kraam Nationaal ZorgFonds bij Pasar Bronbeek staan. En we hebben alle hulp nodig, want het verhaal over het Nationale ZorgFonds moet verspreid. Hoe meer mensen zich bij het fonds melden, hoe groter de kans dat het ook werkelijk tot stand komt.

Aanmelden voor zaterdag kan via de mail. Je kunt je aanmelden voor de volgende blokuren:
11.30u tot 14.00 uur
14.00u tot 16.00 uur
16.00u tot 18.00 uur

Zoals gezegd: ook niet SP-leden zijn van harte welkom!
Wel graag met namen doormailen: arnhem@sp.nl. Deze deelnemers worden op de gastenlijst gezet en zijn dan vrij van betaling van entreegeld.

Voor koffie, thee etc. wordt uiteraard gezorgd.

Wat: Pasar Bronbeek/kraam Nationaal ZorgFonds

Waar: Landgoed Bronbeek, Velperweg 147, 6824 MB Arnhem

Wil je nu al meer weten? Je betaalt in Nederland een boete van € 385,- op ziek zijn: het eigen risico. De zorg is veel te bureaucratisch. En aan de marketing van zorgverzekeraars en het jaarlijkse overstapcircus worden miljarden verspild. De kwaliteit
gaat omlaag, de kosten omhoog.

Dat moet anders. Wij zeggen: schaf de zorgverzekeraars af en zet één Nationaal ZorgFonds op. Zonder onnodige bureaucratie en geldverslindende concurrentie. En zonder eigen risico.

Kijk ook eens op de website van het Nationale ZorgFonds:

https://nationaalzorgfonds.nl/

U bent hier