h

De laatste keer Politieke basisvorming

12 december 2016

De laatste keer Politieke basisvorming

We gaan weer beginnen met onze politieke basisvorming. Wil je meer over de SP weten? Weten waarom gelijkwaardigheid, menselijke waardigheid en solidariteit ons verbinden? Wil je weten hoe je actie voert? Kom dan naar de bijeenkomsten, stel je vragen en ontmoet andere SP-leden.

De basisvorming bestaat uit vier bijeenkomsten. De laatste van de vier vindt plaats plaats op: 23 februari. Donderdag aanstaande staat de bijeenkomst in het teken van Europa. Dennis de Jong, een van onze beide onze Europarlementariërs, komt langs. Een buitenkans om alles wat je over de SP en Europa wilt weten te vragen!

De politieke basisvorming is bedoeld voor nieuwe SP-leden én ook voor leden die hun kennis willen opfrissen of er de vorige keer niet bij konden zijn.

Meld je aan bij onze afdelingsvoorzitter Diana Kummeling via de mail arnhem@sp.nl of bel haar 06-18963495    

Alleen voor SP-leden.

De bijenkomsten vinden plaats in het SP-partijhuis, inloop vanaf 19.15 uur, aanvang 19.30uur.

U bent hier