h

SP partijcongres XXIII

22 januari 2018

SP partijcongres XXIII

Foto: SP
Met een spectaculaire opening door het Metropole Orkest ging het congres fantastisch van start. Ondertussen zagen we op een mooie manier “Voor Elkaar” verschijnen.

Ron Meyer sprak vervolgens iedereen motiverend en vol van humor toe. Ook nam hij op gepaste wijze afscheid van Emile Roemer. Emile kreeg twee leuke cadeaus waaronder een optreden van het Metropole Orkest. Heel bijzonder om zo’n orkest nummers van Metallica te horen spelen. Super cadeau waar hij zichtbaar blij mee was. Hierna droeg hij symbolisch het stokje over aan Lilian doormiddel van een mijnwerkerslamp, “deze lamp moet blijven branden”!

Hierna even weer de energie opladen met een heerlijke lunch, waar natuurlijk een tomatensoepje niet mocht ontbreken.

Na de lunch hadden we wat officiële plichtplegingen. Waar we als SP Arnhem ook een succesje haalden. Paulien had namelijk ,namens onze afdeling, een goede motivatie gegeven om een algemene databank aan te leggen. Hier werd door de aanwezigen goed gehoor aangegeven, en dus voor gestemd. Go Paulien!!

Lilian sloot de dag af met een bevlogen speech tegen het rauwe kapitalisme.

“We zijn er klaar voor om het land terug te pakken van Rutte en zijn roofkapitalisten”

Foto: SP

SP partijcongres XXIII
Foto: SP

U bent hier