h

Radicalisering in Arnhemse wijken voorkomen en aanpakken

28 september 2018

Radicalisering in Arnhemse wijken voorkomen en aanpakken

Grote complimenten aan de politie voor hun goede werk in het opsporen en aanhouden van de terroristische cel in Arnhem. Dit was een heftige gebeurtenis voor de omwonenden waar de terroristen zijn aangehouden. Maar ook voor de stad en het hele land.

Bekijk hier een uitgebreidere reactie van SP raadslid Gerrie Elfrink:
VIDEO: 'Proberen te voorkomen dat mensen radicaliseren', zegt oud-wethouder Elfrink

We moeten alles op alles zetten om te voorkomen dat mensen radicaliseren. De SP wil hierover zo snel als mogelijk in debat met de burgemeester. Omdat we er zeker van willen zijn dat we alles weten wat er te weten valt over de problemen met radicalisering in onze wijken, en omdat we alles op alles moeten zetten om radicalisering aan te pakken en vooral ook te voorkomen.

U bent hier