h

SP meldpunt werk en corona

12 april 2020

SP meldpunt werk en corona

Is er een tekort aan beschermende maatregelen op uw werk? Is er iets wat beter kan of moet om deze coronacrisis goed door te komen? Laat het ons weten.

Tijdens deze crisis blijven we zoveel mogelijk thuis. Maar niet iedereen kan thuisblijven. Zorgverleners, schoonmakers, buschauffeurs, de sociale werkvoorziening, medewerkers van de kinderopvang, postbezorgers - zij werken door. Anderen willen doorwerken, maar worden ontslagen omdat ze bijvoorbeeld een flexcontract hebben of omdat de werkgever zich niet aan de regels houdt. Wij horen graag uw verhaal. Dan weten we waar de politiek het goede doet en waar er meer, betere of andere besluiten of maatregelen nodig zijn.  

Laat ons uw verhaal, uw melding of uw zorgen weten via:

SP Arnhem meldpunt werk en corona

U bent hier