h

SP deelt taartjes uit aan Arnhemse zorglocaties op dag van verpleging

12 mei 2021

SP deelt taartjes uit aan Arnhemse zorglocaties op dag van verpleging

Foto: SP

Vandaag is het de dag van de verpleging. De SP vindt het belangrijk om aan zorgverleners te laten zien dat er waardering is voor hun werk. Vandaag gingen Arnhemse SP’ers daarom langs een aantal zorglocaties in Arnhem om taartjes uit te delen en met zorgverleners in gesprek te gaan.

‘Ruim een jaar geleden applaudisseerde heel Nederland massaal voor de zorg. Het afgelopen jaar hebben zorgverleners liefdevolle zorg gegeven tijdens deze moeilijke coronatijd. En al jaren werken zij keihard voor goede zorg voor ons allemaal, soms met hoge werkdruk en met te weinig collega’s’, zegt SP fractievoorzitter Gerrie Elfrink. ‘Zij verdienen waardering én een eerlijke beloning. Vandaag laten we aan hen dat we hem niet zijn vergeten. En natuurlijk zal de SP samen met zorgverleners doorgaan totdat er een eerlijke beloning is voor de zorg.’

U bent hier