h

Nomineer jouw buurt en win!

25 februari 2022

Nomineer jouw buurt en win!

Foto: SP

Kom jij uit Malburgen, Klarendal, het Broek, Presikhaaf, de Geitenkamp, Kronenburg, Vredenburg of De Laar?

Laat de stem van jouw buurt horen. De Arnhemse politiek lijkt te vergeten dat jouw buurt er ook nog is. Oeps, over het hoofd gezien. Vergeten. Dat laten we toch niet gebeuren?

Zorg dat jouw buurt niet vergeten wordt én maak kans op een buurtfeest voor jouw buurt!

In de rijke wijken zoals de Burgemeesterswijk en de Hoogkamp gaat ruim 70 procent van de mensen stemmen als er verkiezingen zijn. Maar in andere buurten gaat maar eenderde, of zelfs maar een kwart van de mensen stemmen. De stem van die buurten gaat daardoor verloren. Daarom roepen we mensen op om te gaan stemmen.

De buurt waar de opkomst na de komende verkiezingen het meeste is gestegen krijgt van de SP een buurtfeest aangeboden. Alle buurten waar bij de vorige verkiezingen minder dan de helft van de mensen ging stemmen kunnen meedoen. Het maakt niet uit op welke partij wordt gestemd, áls er maar wordt gestemd!

Nomineer jouw buurt, zorg dat de stem van jouw buurt niet vergeten wordt, en win een buurtfeest! Nomineren kan via arnhem@sp.nl

Wil je meehelpen om zoveel mogelijk mensen uit jouw buurt te laten stemmen? Laat het ons weten en dan geven we jou tips en een actiepakket hoe je dat het beste kunt doen!

U bent hier