h

SP-leider Lilian Marijnissen komt met Sinan Can naar Gelredome

10 februari 2023

SP-leider Lilian Marijnissen komt met Sinan Can naar Gelredome

Foto: SP

‘De winst van eerlijk delen’-tour komt naar Arnhem. Op vrijdag 17 februari gaat Lilian Marijnissen in gesprek met Sinan Can over haar recent verschenen boek 'De winst van eerlijk delen'. Een gesprek over de huidige tijd en de ideeën voor de toekomst. Singer-songwriter Niels Geusebroek (bekend van de hits ‘Take Your Time Girl’ en ‘Year of Summer’) zorgt live voor de muziek. Wegens het grote animo is de locatie van de avond verplaatst naar Gelredome.

Een avond doorspekt met persoonlijke anekdotes, actuele feiten en keiharde argumenten. Waar heeft Nederland de verkeerde afslag genomen? En vooral: hoe vinden we de weg terug? 

‘De winst van eerlijk delen’-tour doet verschillende steden in Nederland aan, waaronder Arnhem. Naast Sinan Can gaat SP-leider Lilian Marijnissen tijdens de touravonden over haar boek in gesprek met andere bijzondere gasten zoals Fidan Ekiz, Patrick Lodiers, Amber Kortzorg, Bram Douwes, Sander de Kramer, Humberto Tan, Leon Verdonschot en anderen.

De avond start vrijdag 17 februari om 20 uur in Gelredome in Arnhem. Aanmelden voor de avond kan via dewinstvaneerlijkdelen.nl. De toegang tot de avond is gratis.

U bent hier