h

Vanaf 5 september Luxor live

20 augustus 2008

Vanaf 5 september Luxor live

Komende vrijdag 5 september is het dan eindelijk zover! Arnhem is een schitterend poppodium rijker. De SP is altijd groot voorvechter geweest van het nu te openen culturele podium Luxor. Op zoân goede locatie, met zoân mooi pand, kan het niet anders dan een groot succes worden.

Luxor Live
de-gelderlander-klein2.jpg

Multimedia bij opening Luxor Live

dinsdag 05 augustus 2008 | 16:48

ARNHEM - Het nieuwe poppodium Luxor Live aan het Willemsplein in Arnhem opent op vrijdag 5 september officieel met het punkrock-multimedia-theaterspektakel Addicted to bad ideas van World/ Inferno Friendship Society.

Dezelfde avond wordt voor het eerst in Arnhem de animatiefilm The phantom of the cinema vertoond, Dj St. Paul zal in de kleine zaal een dwarsdoorsnede draaien van een halve eeuw popmuziek.

Kaarten voor het openingsfeest zijn inmiddels te koop via www.luxorlive.nl en kosten dertig euro. De hele maand september zijn er speciale acties en VIP-rondleidingen door het monumentale pand.

Voor september en oktober is inmiddels een reeks artiesten vastgelegd. Onder hen Orchestre Baobab, Zita Swoon, Gabriel Rios, Coparck, Pete Philly & Perquisite, Epica, Zuco 103, Van Dik Hout, New Cool Collective, Krezip en Leaf.

Zij verzorgen de eerste concerten na een try-outfase voor de zomer.

Luxor opening

U bent hier