h

Keer het tij, laat de markt vrij!

16 oktober 2004

Keer het tij, laat de markt vrij!

Niet alleen werd er op 2 oktober in Amsterdam door 300.000 mensen gedemonstreerd tegen het beleid van het Kabinet Balkenende2, er waren ook nog eens 4 jongens op de been met een keiharde tegendemonstratie! Waarschijnlijk was het u niet eens op gevallen. Jammer, u had eens flink kunnen lachen.
..
Dankzij internet en de ijver van de jongens zelf, kan dit alsnog:

Op 2 oktober 2004 verzamelden zich ongeveer 200.000 Nederlanders in Amsterdam om te gaan demonstreren tegen het kabinet Balkenende. Dit deden zij onder aanvoering van de Nederlandse vakbeweging. Onder valse voorwendselen, en geheel om de tuin geleid door de Doekle Terpstra en Lodewijk de Waal, verzamelden deze linkse stoottroepen zich op de Dam en het Museumplein om daar onder platte leuzen de problematiek in nederland te bagataliseren tot iets dat verholpen zou kunnen worden als dit kabinet 'omver zou worden gehaald' en vervangen door bijvoorbeeld de SP en PvdA. Dat zaken als loonmatiging en het afschaffen van het prepensioen nu eenmaal noodzakelijk zijn, doet er niet toe. De linkse retoriek is veel belangrijker, en de valse worst die al deze mensen die dag werd voorgehouden door de vakbeweging en de linkse partijen zal, als deze mensen hun zin krijgen, achteraf een bittere pil blijken te zijn.

De 'Dutch Protestwarriors' besloten om deze verblinde mensen, waarvan waarschijnlijk 80% niet eens weet waarvoor ze daar eigenlijk staan, eens te verrassen met een dosis keiharde realiteit. Met een kleine eenheid van 7 man besloten we te infiltreren op vijandelijk gebied en het leger van de vakbeweging uit te dagen tot een gezonde dosis debat.

Eenmaal in Amsterdam aangekomen voelde wij de bui al hangen. Je struikelde zowat over de vlaggen met hamer en sikkels, SP flyers en Palestina sjaals. Dit kon een linke confrontatie worden.......

Aldus de Dutch Protestwarriors van de Internationale Kapitalisten op hun webstek
Het is niet helemaal duidelijk wie deze "Internationale Kapitalisten" zijn. Persoonlijk houd ik het op een grap van groepje studenten. Dat ze dit moesten doen in het kader van een verloren weddenschap, ofzo.

Het echte Internationale Kapitalisme gaat natuurlijk niet (en al helemaal niet zo slecht gekleed) de straat op om haar idealen te bevechten. Dat regelt zijn zaakjes gewoon achter de gesloten deuren van IMF, Wereldbank en Industrietoppen, etc, etc,

Erg vermakelijk dit kwartetje dus, en hun verslag al helemaal.

Humor, jongens! Volgende keer wel strak in het pak, oke?

U bent hier