h

Schuijtgraaf in het Spotlicht

6 maart 2005

Schuijtgraaf in het Spotlicht

Eerder waren er al klachten over de naamgeving van de straten.
Volgens VVD raadslid Van Gastel kon de gemeente het niet maken om mensen op "het Hunnenveld" te laten wonen en moesten de naambordjes maar weer af besteld worden.
Onlangs was er ook grote verwarring over de energierekeningen van de stadsverwarming. Een bericht wat enkele dagen later al weer ontzenuwd kon worden. En nu dus dit bericht. Ben wel nieuwsgierig geworden of het echt zo erg is, dus ga binnenkort maar even poolshoogte nemen.

Problemen die al wel als een paal boven water staan; de produktie van woningen is veel te laag. Wethouder van Bodegraven krijgt het maar niet voor elkaar het tempo op te schroeven. Daarnaast worden er bij de aanleg van de wijk weer de zelfde fouten gemaakt als bij de aanleg van de wijken in Zuid die aan het eind van de vorige eeuw gebouwd werden. Aannemers die alleen aan de korte termijn denken, bijvoorbeeld bij de aanplant van bomen, hebben geen oog voor onderhoudsproblemen in de toekomst. Scherper gemeentelijk toezicht moet op dit soort zaken plaatsvinden, anders betaald de burger over 20 jaar de prijs.

U bent hier