h

Arnhemse politici aan het loggen

23 februari 2006

Arnhemse politici aan het loggen

Weblogs. Nu de verkiezingen naderen hebben meerdere Arnhemse politici de stap gewaagd om hun bevindingen en belevenissen bij te houden op internet. Er zijn goede en slechte bij. Je kan zien wie de smaak te pakken hebben en er serieus werk van maken.

Een goed voorbeeld is Hilde Haverkamp van het CDA. Ze plaatst regelmatig berichten en reageert ook op bezoekers. Ik twijfel er niet aan dat ze ook na de verkiezingen zal door gaan met loggen.

Over het log van Margreet van Gastel kan ik niet zo positief zijn. Reageren is voor bezoekers niet mogelijk en dat is toch wel een eerste voorwaarde voor een goed log.

Bij Rudi Rikken van de PvdA kan dat wel, maar deze reageert nooit op vragen van bezoekers. Van de heer Rikken verwacht ik ook dat hij het bijltje er na 7 maart gauw weer bij neergooit. Hoewel hij telkens beterschap aan de lezer belooft, blijven zijn bijdragen onregelmatig en vooral schaars. Een weblog is geen verplichting. Ook niet voor een lijsttrekker in verkiezingstijd. Mijn tip aan de heer Rikken is dan ook: steek uw tijd in iets wat u beter afgaat en waar u meer plezier in schept. Geen log is geen aanfluiting. Een log vol met loze beloftes over regelmatige bijdragen is dat wel!

Uit het log van de heer Rikken:

Op deze pagina zijn de dagelijkse verrichten van onze lijstrekker op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2006 te volgen.

Maandag 19 december 2005
Oei, dat valt nog niet mee om in alle drukte iedere dag even achter de weblog te zitten. Na een vliegende start is het er de afgelopen week gewoon niet meer van gekomen.

Maandag 16 januari 2006
...ik neem me opnieuw voor, dan wel niet dagelijks, maar toch zeer regelmatig mijn weblog bij te houden...

Dinsdag 21 februari 2006
Nou valt het me toch al niet mee om regelmatig mijn weblog bij te werken...

Andere weblogs van Arnhemse raadsleden zijn:
Addy Plieger (Christenunie)
Bert Geurtz (Fractie Geurtz, voorheen Zuid Centraal)
Lea Manders (Zuid Centraal)
Ton van Beers (Pro Arnhem)
Anno Zijlstra (Pro Arnhem, voorheen VVD)

U bent hier