h

Sharon Gesthuizen komt buurten in Schuytgraaf

17 december 2011

Sharon Gesthuizen komt buurten in Schuytgraaf

Zaterdagmiddag 7 januari 2012 komt SP-Tweede Kamerlid Sharon Gesthuizen naar Arnhem. Ze gaat in de wijk Schuytgraaf buurten in de buurt. Zoals het er nu uitziet, lopen SP-wethouders Gerrie Elfrink en Luuk van Geffen met haar mee. Sharon Gesthuizen zal met bewoners praten over hun wijk.

Sharon Gesthuizen

Schuytgraaf is één van Arnhems jongste wijken. Het is er ruim en open. Bewoners roemen de rust en de kindvriendelijkheid van hun wijk. Toch zijn er
ook veel problemen.

Mede door de crisis zijn geplande projecten niet, of onvoldoende uitgevoerd. Schuytgraaf heeft bijvoorbeeld nog steeds geen volwaardig winkelcentrum. Er is bovendien dringend behoefte aan een tweede gezondheidscentrum. Geplande fiets- en wandelpaden zijn niet aangelegd. Veel kavels en koopwoningen blijven onverkocht.

Door gesprekken met bewoners en andere betrokkenen hoopt Sharon Gesthuizen een beeld te krijgen van de problemen én van de kansen van Schuytgraaf. Bovendien wordt de nieuwste editie van de ZO-krant uitgedeeld. Het buurtbezoek op zaterdag 7 januari 2012 begint om twee uur en duurt tot vier uur.

U bent hier