h

Emile bij SP ‘campagnesalon’ Geitenkamp

5 juli 2012

Emile bij SP ‘campagnesalon’ Geitenkamp

Zelfs Emile Roemer stond zaterdag 30 juni op de Geitenkamp. Het was weliswaar een kartonnen Emile, maar zijn vriendelijke glimlach lokte toch menig Geitenkamper naar de SP-kraam.
En wat voor een kraam! Een door ons super actieve lid Ton speciaal voor de Arnhemse SP op maat gemaakte ‘campagnesalon’! Ideaal voor de komende verkiezingscampagne, en een waardig huis voor het SP Openluchtkantoor.

geitenkamp

Er werd zaterdag druk gediscussieerd op de Bult. Onder andere over het standpunt van de SP over Europa, en over de verschillen tussen D66 en de SP. Maar ook over de problemen en de mogelijkheden op de Geitenbult zelf. Een zinvolle dag voor de afdeling. Er gaf zich zelfs iemand spontaan op als nieuw lid. Alleen al daarom was het SP Openluchtkantoor op de Geitenkamp een prima succes.

U bent hier