h

Gerrie Elfrink opnieuw lijsttrekker SP Arnhem

14 mei 2013

Gerrie Elfrink opnieuw lijsttrekker SP Arnhem

Gerrie Elfrink (momenteel wethouder wonen, sport, Arnhem Centraal, Rijnboog) is vanavond (14 mei 2013) met grote meerderheid van stemmen gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. Dat gebeurde tijdens een drukbezochte ledenvergadering van de Arnhemse SP. Dit is de vierde keer op rij dat Gerrie Elfrink de kandidatenlijst gaat aanvoeren.

“Ik ben heel erg blij dat de leden van de Arnhemse SP mij steunen in mijn lijsttrekkerschap. Dat geeft me veel energie om samen straks de campagne in te gaan. Arnhem kan nóg socialer. Daar ga ik me voor inzetten!” Aldus Gerrie Elfrink in zijn dankwoord.

De ledenvergadering was de eerste van een reeks bijeenkomsten die in het teken staan van de gemeenteraadsverkiezingen 2014. Er werd niet alleen een lijsttrekker gekozen maar ook een driekoppige kandidatencommissie, bestaande uit Floor Scholten (voorzitter), Alex Mink (SP-statenlid) en Fiona Verwijs (afdelingsvoorzitter). Deze kreeg van de leden mandaat om in de komende maanden de volledige kandidatenlijst in te gaan vullen.

“De SP Arnhem heeft er bewust voor gekozen nu al een lijsttrekker te kiezen, die het gezicht kan zijn voor de campagne waaraan we nu al werken.” Aldus Fiona Verwijs, afdelingsvoorzitter.

U bent hier