h

Raadsverkiezingen 2014

18 maart 2014

Het resultaat telt: betaalbaar opknappen van onze stad

Vier jaar gelden kwam de SP in het stadsbestuur. Duizenden Arnhemmers steunden de SP in haar jarenlange strijd tegen geldverslindende prestigeprojecten en de arrogantie van de macht.De komende dagen kijken wij terug op vier jaar stadsbestuur met de SP: wat is er veranderd? Wat kan er nog beter? In deze aflevering: hoe prestigeprojecten veranderden in haalbare en betaalbare projecten. En wat de SP verder wil doen met de binnenstad.

Lees verder
18 maart 2014

Het resultaat telt: blijven bouwen aan betaalbaar wonen

Vier jaar gelden kwam de SP in het stadsbestuur. Duizenden Arnhemmers steunden de SP in haar jarenlange strijd tegen geldverslindende prestigeprojecten en de arrogantie van de macht.  De komende dagen kijken wij terug op vier jaar stadsbestuur met de SP: wat is er veranderd? Wat kan er nog beter? In deze aflevering: meer betaalbare woningen, dankzij SP-wethouder Gerrie Elfrink.

Lees verder
18 maart 2014

Het resultaat telt: zorg dichter bij mensen

Vier jaar gelden kwam de SP in het stadsbestuur. Duizenden Arnhemmers steunden de SP in haar jarenlange strijd tegen geldverslindende prestigeprojecten en de arrogantie van de macht. De komende dagen kijken wij terug op vier jaar stadsbestuur met de SP: wat is er veranderd? Wat kan er nog beter? In deze aflevering: goede zorg, dichter bij mensen.

Lees verder
18 maart 2014

Het resultaat telt: een sociale stad, ook in crisistijd!

Vier jaar gelden kwam de SP in het stadsbestuur. Duizenden Arnhemmers steunden de SP in haar jarenlange strijd tegen geldverslindende prestigeprojecten en de arrogantie van de macht. De komende dagen kijken wij terug op vier jaar stadsbestuur met de SP: wat is er veranderd? Wat kan er nog beter? In deze aflevering: armoede en achterstanden aanpakken, dankzij de SP in het stadsbestuur!

Lees verder
18 maart 2014

Onderzoek toont aan: SP scoort met groene en sociale ideeën!

Het Dokumentatiecentrum Arnhem, een stichting die onderzoek doet naar sociale economie en duurzaamheid in de stad, heeft een positief oordeel gegeven over het SP-verkiezingsprogramma 100% Sociaal. De SP is de enige partij met uitgewerkte voorstellen voor het lokaal opwekken van energie en het omgaan met de klimaatverandering!

Lees verder
16 maart 2014

SP start onderzoek onder ondernemers in Spijkerkwartier

De SP draagt Arnhemse ondernemers in het midden- en kleinbedrijf een warm hart toe. Zij zijn de echte banenmotor van de stad en houden onze wijken levendig. Maar onze kleinere ondernemers krijgen ook klappen door de economische crisis en lopen tegen gemeentelijk beleid aan. Daarom is de SP begonnen aan een onderzoek onder het Arnhemse midden- en kleinbedrijf. Afgelopen vrijdag kwamen we langs in het Spijkerkwartier. 

Lees verder
12 maart 2014

Gerrie Elfrink: SP staat voor 100% sociaal. Geen prestige maar prestaties!

Gerrie Elfrink is voor de vierde keer lijsttrekker voor de SP. Hij werd in 2002 tot gemeenteraadslid gekozen en voerde acht jaar lang oppositie tegen stadsbestuurders die stenen belangrijker vonden dan mensen en de stad opzadelden met bodemloze bouwputten die miljoenen Euro’s belastinggeld opslokten.

In 2010 werd hij wethouder voor wonen, stadsprojecten en sport in het stadsbestuur van SP, VVD, GroenLinks en D66. Wat heeft hij als wethouder gedaan? En wat wil de SP de komende jaren bereiken?

Lees verder
6 maart 2014

Emile Roemer bezocht Arnhemse bouwprojecten

Emile Roemer was donderdag 6 maart te gast bij de Arnhemse SP om een bezoek te brengen aan enkele bouwprojecten die dankzij SP-wethouder Elfrink worden uitgevoerd. Roemer en Elfrink onthulden ook het SP-plan om de Meinerswijk de status van nationaal park te geven en daardoor beter te beschermen tegen grondspeculanten

Lees verder
3 maart 2014

Voorbereiding op het jongerendebat van Willemeen

Rood Arnhem heeft de afgelopen weken meegedaan aan drie jongerenbijeenkomsten in Arnhem. Deze zogenaamde thema-avonden waren ter voorbereiding van het jongerendebat, die zal gaan plaatsvinden op dinsdagavond 4 maart in Willemeen. De thema-avonden werden gehouden in de jongerencentra Fresh, Push en the Mezz. Deze bijeenkomsten werden georganiseerd door Willemeen en Rijnstad. 

Lees verder
15 februari 2014

SP ruimt rommel in Malburgen West op

Je kunt in campagnetijd overal rozen uitdelen maar je kunt ook samen de rommel opruimen. Wij zien steeds vaker wijken vervuilen omdat de gemeente flink heeft bezuinigd op het stadsbeheer. Daarom trokken zeven SP'ers op zaterdagmiddag Malburgen West in om afval op te ruimen en aan te tonen dat deze bezuinigingen averechts uitpakken. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier