h

Bewoners voeren actie en winnen: de speeltuin wordt opgeknapt

21 november 2017

Bewoners voeren actie en winnen: de speeltuin wordt opgeknapt

Foto: Sarah Dobbe

Bewoners van de Laar Oost hebben honderden handtekeningen opgehaald om de gemeente te overtuigen om hun speeltuin grondig op te knappen.

Met steun van SP Arnhem hebben ze zich georganiseerd in bewonersgroep de Vergeten Driehoek. En met resultaat! De speeltuin komt er en wordt niet alleen opgeknapt, er worden ook extra speeltoestellen bijgeplaatst. Samen met de gemeente gaan de bewoners aan de slag om er weer iets mooi van te maken. Niet alleen een fantastisch resultaat voor de ouders en de kinderen, maar voor de hele buurt. Eindelijk worden zij serieus genomen en wordt er naar hen geluisterd. SP Arnhem overhandigd aan hen de eerste steen, een knikkertegel, voor de speeltuin. Een blijvend monument voor de strijd die zij samen hebben gevoerd - en gewonnen!

De buurt heeft ook actie ondernomen richting verhuurder Vivare, lees daar meer over via deze link.

U bent hier