h

Blog Gerrie Elfrink

28 december 2004

Geschiedenis bij Vuil Gezet

Het college van B&W bedreigt in haar bezuinigingsdrift het Historisch Museum Arnhem met sluiting. De megalomane plannen voor nog meer prestigeprojecten (o.a. Rijnboog) worden gespaard en in alles wat weerloos is wordt de bijl gezet. Sluiting van het HMA levert nauwelijks iets op maar kiepert wel de Historie van Arnhem bij het vuilnis. (opvallend: inmiddels lanceerde de gemeente wél een "goed nieuws krant")

Lees verder
28 december 2004

Bedreigde Diersoorten!

John de Mol gaat Nickelodeon overnemen, om de mensen nog meer voetbal en spelletjes en kwisjes te geven. Maar wat gaat er gebeuren met de tekenfilmdieren die daar nu hun habitat hebben ?
CatDog, Angry Beavers en Calimero zijn door de plannen van De Mol in één klap bedreigde diersoorten geworden!
Waarom komen Das & Boom -bekend van de keiharde strijd voor behoud van de korenwolf- en de faunabescherming niet in actie?

Lees verder
28 december 2004

Medeleven

Tweede Kerstdag werd de wereld getroffen door een natuurramp, met afschuwelijke gevolgen. De schatting van het aantal slachtoffers is inmiddels opgelopen tot 23.000, een onvoorstelbaar getal, een onvoorstelbaar drama, met onvoorstelbaar veel leed. De SP spreekt haar medeleven uit met alle getroffenen van deze ramp.

Lees verder
28 december 2004

Anno Alive!

Anno Zijlstra ongedeerd!

Lees verder
28 december 2004

Oud&Nieuw Konijn

Stappen in Arnhem het blijft behelpen...
Vanaf 2006 gaan eindelijk de kroegen langer open.
Tot die tijd (en daarna vast ook) zijn de Konijnfeesten in Musis zeker de moeite waard!

Lees verder
27 december 2004

Dieren in het Duister

Onder de noemer 'Winterse Avond(t)uren in Burgers'Zoo is het Arnhemse Dierenpark voor het eerst in haar bestaan 's avonds geopend. Sommige dieren zoals de "Vliegende Honden" in de Bush, zijn 's nachts actiever dan overdag. Alleen deze week zijn de dieren in het donker te bewoneren. Vanaf 16 uur toegang tegen gereduceerd tarief.

Lees verder
27 december 2004

500 Steunbetuigingen voor Posttheater!

Bij het Posttheater zijn de afgelopen weken al méér dan 500 steunbetuigingen binnen gekomen. Het posttheater wordt door bezuiningsvoorstellen van B&W Arnhem in haar voortbestaan bedreigd. De SP is één van de steunbetuigers en wil de gemeente anders laten bezuinigen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier