h

Blog Gerrie Elfrink

31 december 2005

Tot 2006!

alvast een fijn uiteinde en een goede start van het nieuwe jaar!

Lees verder
31 december 2005

Even voorstellen: Cris

Dit is Cris Lenting. Cris is 33 jaar en is de nummer 4 op de kandidatenlijst van de Arnhemse SP voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Cris is al geruime tijd actief als commissielid op het gebied van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Hij houd zich met name bezig met het Rijnboogproject en de stadsvernieuwingsprojecten zoals in Malburgen en Presikhaaf. Meer informatie over Cris vindt je op de website van de SP Arnhem.

Lees verder
31 december 2005

29

Lees verder
30 december 2005

Sloopbeleid PvdA leidt tot grote ellende

Lang leve de Scheefwoner!

Lees verder
30 december 2005

Orwell en Netwerk

George Orwell zei ooit; "Like in Christianity, the worst advertisment for socialism are its adherents..."
Wat vertaald zoiets betekend als: "Net als bij het christendom zijn de slechtste reclame voor het socialisme haar aanhangers. "

Lees verder
29 december 2005

Brief aan Sola Morales

Vorige week kreeg de Spaanse architect Sola Morales uitgebreid de ruimte in dagblad de Gelderlander om zijn omstreden Rijnboogplan te propaganderen. Ik gebruik het woord propaganderen omdat een gezonde kritische houding van de krant ten opzichte van Sola Morales nauwelijks te bespeuren was.

Lees verder
16 december 2005

De Ronde en de kleur van Groen Links

wethouder de Ronde

Chris de Ronde, wethouder voor Groen Links werd vorige week afgeserveerd door de ledenvergadering van zijn partij. Wat daarbij opviel is dat geen van de vier huidige raadsleden van Groen Links nog met de Ronde verder wilde. De wethouder beraadt zich nog steeds op zijn positie als wethouder, maar we mogen toch concluderen dat hij op de steun van zijn eigen fractie in de gemeenteraad niet meer hoeft te rekenen. Hoewel het een zeer schizofrene situatie zou opleveren kan De Ronde door de overige coalitiepartijen in het zadel worden gehouden. De coalitiepartijen minus Groen Links beschikken namelijk nog steeds over een meerderheid. Zijn vertrek zou echter een stuk geloofwaardiger zijn. De andere wethouders kunnen dan voor de maanden die nog resten zijn portefeuille overnemen.

Lees verder
16 december 2005

Lekker Links

En wat ze over de leden van het Nederlandse Kabinet zei, is waar, maar haar opmerking over het beleid van dit kabinet was accurater: '...Er wordt een hardvochtig beleid gevoerd. Er ontstaat een maatschappij van winnaars waarbij anderen uit de boot vallen...'

Lees verder
16 december 2005

Wat ‘n verrassing!

Ik voorspelde dit een half jaar geleden al.

Lees verder

Pagina's

U bent hier