h

Blog Cris Lenting

26 november 2014

Instemming bereikt over Schulddienstverlening

Jaarlijks doen zo'n 1800 Arnhemmers een beroep op de schulddienstverlening. De SP is van mening dat de mensen met problematische schulden goed geholpen moeten worden. Tijdens de gemeenteraadsvergadering van maandag 24 november werd er uitgebreid gepraat over de schulddienstverlening. Daarnaast werd er een belangrijk besluit genomen over de vorm van dienstverlening.

Lees verder
25 februari 2014

MobA13 en Rozet op 10 maart afhandelen

Het debat over de ondergang van Realwork nam gisteren veel tijd in beslag. Dat was nodig maar daardoor kwamen andere onderwerpen niet meer aan bod. Op 10 maart vergadert de huidige gemeenteraad voor het laatst. De SP wil deze bestuursperiode nog wel een aantal onderwerpen besproken hebben.

Lees verder
24 februari 2014

Lijsttrekker Gerrie Elfrink stelt zich voor in de krant

Onderstaande artikel is uit de krant van zaterdag waarin lijsttrekker Gerrie Elfrink zichzelf aan de hand van een aantal vragen voorstelt.

Lees verder
13 februari 2014

Speculant moet niet bij de SP zijn

Te vaak lezen we over bestuurders die slecht met ons belastinggeld om gaan. De SP heeft de afgelopen vier jaar in het college bijgedragen aan solide financieel beleid en uitvoering. Ook met mensen en organisaties die proberen goedkoop belastinggeld op te strijken heeft de SP niets. Zie het artikel hieronder uit de krant van vorige week. Waarin SP wethouder Gerrie Elfrink heel heldere taal spreekt.

Lees verder
11 februari 2014

Soms wethouder, soms lijsttrekker, maar altijd straatvechter

Onderstaande analyse van onze lijsttrekker Gerrie Elfrink door journalist Marco Bouwman verscheen vorige week in de krant.

Lees verder
6 februari 2014

VVD-wethouder: bijstand is vakantie

Gisteravond vond in “In de Weerd” een debat plaats over de participatiewet. Lokale partijen gingen op deze avond met elkaar in debat over deze nieuwe wet, die ervoor zorgt dat gemeenten mensen vanuit een bijstands- of jonggehandicaptenuitkering aan werk helpen. Ook wethouder Michiel van Wessem (VVD, sociale zaken) was hierbij aanwezig en kreeg enkele malen het woord.

Lees verder

Pagina's

U bent hier