h

Nieuws uit 2014

11 december 2014

Stop de reclames van zorgverzekeraars!

Ergert u zich ook zo aan de televisiespotjes van zorgverzekeraars? Vindt u het ook zonde dat zij ieder jaar 500 miljoen euro aan reclame en
klantenbinding uitgeven? Kom dan in actie! Want het is hoog tijd dat er een einde komt aan de verspilling van zorggeld.

Lees verder
28 november 2014

Er is genoeg voor iedereen: Gelijke kansen en eerlijk delen

Nederland is een mooi en rijk land. Met verschillende mensen, maar ook met grote verschillen. Voor mij is het belangrijk dat we aan een samenleving werken waar iedereen gelijke kansen heeft. Niet omdat alle mensen hetzelfde moeten zijn, maar wel omdat álle Nederlanders recht hebben op loon naar werken en een eerlijke kans om het beste van het leven te maken.

Lees verder
23 november 2014

Rood vervolgt actie Manhattan

ROOD
Arnhem is zaterdagavond 22 november op de uitnodiging van de Manhattan ingegaan! Na onze actie van 29 augustus -het uitreiken v/d prijs voor meest discriminerende kroeg van Arnhem- waren we
natuurlijk erg nieuwsgierig of er iets veranderd was.

Lees verder
20 november 2014

Desiree Egberts neemt afscheid

Desiree Egberts heeft haar ontslagbrief ingediend bij de voorzitter van de raad. Tot onze grote spijt neemt ze daarmee afscheid van de gemeenteraad en onze SP-fractie.

Lees verder
19 november 2014

Ledenavond: inspiratie & actie

Inspiratie & actie, dat is de werktitel voor de eerste ledenavond waarop we al onze leden vragen hun ideeen te delen en acties vorm te geven.

Lees verder
18 november 2014

SP voert actie tegen topinkomens Alliander en Liander

 De Gelderse SP heeft maandag 17 november geprotesteerd tegen de topinkomens van 18 managers van energie-netbeheerder Alliander en dochterbedrijf Liander.

Lees verder

Pagina's

U bent hier