h

Nieuws uit 2013

22 december 2013

Kies op 19 maart 2014 voor het verschil

Ligt je nieuwe agenda voor 2014 al op de keukentafel? Sla hem dan nu open en schrijf op woensdag 19 maart: ‘VERKIEZINGEN VOOR DE GEMEENTERAAD!’ Graag met hoofdletters en met een uitroepteken, want er staat erg veel op het spel. Nog nooit eerder had je als kiezende Arnhemmer zoveel invloed op je directe woon- en leefomgeving.

Lees verder
19 december 2013

staak voorbereidingen kunstencluster

Het is geen geheim dat de SP nooit hartstochtelijk voorstander van het kunstencluster is geweest. Met name tegen de financiële omvang van het oorspronkelijke plan bestonden grote bezwaren.

Lees verder
19 december 2013

Prettige feestdagen

15 december 2013

O ja, Europa!

Wilt u niet langer domweg doordenderen naar een steeds machtiger Europese Superstaat? En wilt u dat u voortaan het laatste woord krijgt als het gaat om wat wij in eigen land beslissen en niet aan Brusselse bemoei­zucht overlaten? Wilt u samenwerken waar het nuttig en nodig is, maar de baas blijven over alles wat we beter zelf kunnen regelen? Dan is een stem op de SP een verstandige keuze. 22 mei 2014 is een belangrijke dag. Dan beslist u wie uw stem laat horen in Europa.

Lees verder
2 december 2013

ROOD Arnhem tegen dit asociale kabinet

De pieten van ROOD Arnhem stonden zondagmiddag 1 december in winkelcentrum Kronenburg. Daar deelden ze pepernoten uit met een extra boodschap. Winkelende mensen kregen naast een handvol snoepgoed, ook een paar dichtregels waarin ze met hun neus op de feiten werden gedrukt. Met deze actie wilde ROOD Arnhem aandacht vragen voor alles wat er niet klopt aan het beleid van dit kabinet.

Lees verder
27 november 2013

ROOD Arnhem pakt Arnhemse huisbazen aan

Al een paar jaar organiseert Rood, jong in de SP de ‘Huisjesmelker van het Jaar’-verkiezing. De ‘Huisjesmelker van het Jaar’-verkiezing houdt in dat iedereen zijn of haar huisbaas, woningcorporatie of bemiddelaar kan nomineren voor deze oneervolle titel. In Nederland zijn er 30.000 studentenkamers te weinig. Ook in Arnhem zijn er huisbazen die wegkomen met woekerprijzen, slecht onderhoud van de panden en intimidatie van de studenten die er wat van willen zeggen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier