h

Nieuws uit 2016

12 december 2016

100 dagentour Nationaal ZorgFonds

De 100 dagentour Nationaal Zorgfonds is begonnen! Nog 48 dagen en dan gaan we stemmen!

Lees verder
12 december 2016

De laatste keer Politieke basisvorming

We gaan weer beginnen met onze politieke basisvorming. Wil je meer over de SP weten? Weten waarom gelijkwaardigheid, menselijke waardigheid en solidariteit ons verbinden? Wil je weten hoe je actie voert? Kom dan naar de bijeenkomsten, stel je vragen en ontmoet andere SP-leden.

Lees verder
7 december 2016

Prestatieafspraken getekend, nu aan de slag!

De afgelopen maanden is er door verschillende huurdersorganisaties, wooncorporaties en de gemeente overlegd over de Prestatieafspraken. In aanwezigheid van wethouder Geert Ritsema (SP) werden de papieren getekend. Niet alleen was er dinsdag 6 december j.l. een nieuwe huurdersorganisatie van Volkshuisvesting aanwezig. Ook werd in een speciaal programma mee ondertekend door een vertegenwoordiging van de woonwagenbewoners.  

Lees verder
30 november 2016

Stemmers bedankt

Foto: SP
Lees verder
28 november 2016

Op werkbezoek: enthousiaste en betrokken Emile Roemer

Een goed gevuld programma stond op de agenda voor het werkbezoek van Emile Roemer, fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer en lijsttrekker bij de komende landelijke verkiezingen. Via Prisma in Immerloo, ging het naar het bedrijventerrein op Meinerswijk, vervolgens bezocht hij De Lommerd, had lunch met afdelingsvoorzitters en statenleden en sloot hij zijn dag in Arnhem af met een bezoek aan een huisartsenpraktijk. Roemer was zeer enthousiast over de gevoerde gesprekken, met onder andere een Afghaanse vrijwilliger en een vertegenwoordiger van de woonwagenkampen.  Hij sprak vol lof over de vele initiatieven van onze Arnhemmers en de rol die de SP daar vaak bij speelt op de achtergrond.

Lees verder
8 november 2016

Ondersteuning vraag om beschikking

De SP wil dat iedereen die een maatwerkvoorziening aanvraagt ook automatisch een beschikking krijgt. Daartoe heeft de SP bij de afgelopen begrotingsbehandeling een motie ingediend. Deze motie wordt gesteund door het Arnhems Platform voor Chronisch zieken en Gehandicapten (APCG) de Seniorenraad en de reumavereniging Arnhem e.o.. Ook zij zetten zich al meer dan 1 jaar in om dit voor elkaar te krijgen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier