h

Nieuws uit 2023

30 november 2023

In actie met de Vissenbuurt

Foto: SP

Bewoners van de Vissenbuurt zullen op donderdag 30 november een petitie aanbieden aan hun verhuurder Volkshuisvesting. Volkshuisvesting heeft aangekondigd huizen te gaan slopen in de Goudwindestraat, de Grondelstraat en de Forelstraat. Het is niet duidelijk wat voor soort huizen er voor terugkomen en of bewoners terug kunnen keren naar hun eigen vertrouwde buurt. Zij zijn daarom een petitie gestart die inmiddels 115 keer is ondertekend. 

Lees verder
26 november 2023

Kaderlid Willem overleden

Foto: SP

Onze kameraad en vriend Willem Verbeten is ons plots ontvallen. Altijd was hij vrolijk en positief. En altijd bereid om mensen te helpen. Onafscheidelijk van zijn fotocamera, waarmee hij naast de natuur en mooie plekken in Arnhem ook heel wat acties heeft gefotografeerd. Op Willem kon je rekenen. Iedere verkiezing weer bracht hij folders rond in zijn eigen wijk Het Broek. Het was altijd een plezier om hem in zijn trouwe Canta (die best midden op de stoep geparkeerd mocht worden en ook gewoon door de winkelstraat kon) aan te zien komen rijden. Wat zullen we hem ongelofelijk missen.❤️

Lees verder
13 oktober 2023

De SP gaat op tournee door Arnhemse wijken

Foto: SP

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 22 september 2023 trekt de SP nóg vaker dan anders de buurt in. De SP wil graag van bewoners horen wat zij belangrijk vinden, hoe zij over de komende verkiezingen denken en hoe zij hun buurt ervaren.

Lees verder
12 september 2023

Prinsjesdagprotest 2023

Foto: SP

Komende zondag is het dan zover: het Prinsjesdagprotest! Samen met vele andere SP’ers en sympathisanten, trekken we naar Den Haag. 

Lees verder
2 september 2023

Nu de mensen

Een grote SP is hard nodig en de enige garantie om te zorgen dat er echte sociale verandering komt en de groeiende tweedeling wordt aangepakt. Niet alleen in Arnhem maar ook in de Tweede Kamer. Ons concept programma is gepubliceerd, vol goede ideeën, dat vind je alvast hier.

Lees verder
23 juli 2023

Vakantiepark Arnhem

Tientallen Arnhemse gezinnen met kinderen die in onzekerheid permanent wonen op een camping, eerder ook nog tussen honderden Oost Europese arbeidsmigranten. Arnhemse ouders met kinderen die door de campingeigenaar op straat werden gezet of verplicht moesten verhuizen. Al jaren geleden waren er berichten over camping Arnhem dat ‘zware jongens met knuppels op het terrein rondliepen op zoek naar iemand. Daarnaast waren er steekpartijen. En in dat decor spelen kinderen.’ Dit soort onmenselijke situaties mogen we niet accepteren. De SP in Arnhem vraagt al jaren om een oplossing en wil dat de gemeente een woonbuurt maakt van de camping, als er nu toch al mensen wonen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier